Home Crna kronika TEŠKA PROMETNA NESREĆA U FRANKFURTU: Dvije osobe poginule, jedna je teško ozlijeđena

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U FRANKFURTU: Dvije osobe poginule, jedna je teško ozlijeđena

SHARE

Dvije su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 16 sati kada je vozač BMW-a vozio iz Oskar-von-Miller-Straße prema Sonnemannstraße u frankfurtskoj četvrti Ostend.

Nesreća se dogodila nakon što je vozač BMW-a izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u zid kuće.

– Pritom je udario u dvoje prolaznika i jednog biciklistu. Dvoje od njih je kasnije preminulo u bolnici. Preminuo je 62-godišnji muškarac i biciklist. Žena je preživjela i nalazi se u bolnici – rekao je glasnogovornik policije u Frankfurtu.

Vozač automobila je zadobio lakše ozljede. Frankfurtski mediji javljaju kako je BMW vozio 35-godišnji njemački državljanin s migrantskim podrijetlom. Ne pišu koje migrantsko podrijetlo.

Ne zna se sa sigurnošću niti je li vozač bio sam u automobilu. Iako je policija u prvom priopćenju navela kako je bio sam, svjedoci tvrde kako su vidjeli još jednu osobu.

Policija nije objavila identitet vozača i njegovih žrtava. Ne zna se niti kako je vozač izgubio nadzor nad vozilom. U tijeku je istraga nakon koje se očekuje kako će policija izići u javnost s više detalja o nesreći, piše Fenix magazin.