Home Šport Preminuo jedan od najprivrženijih navijača NK Široki Brijeg, klub se oprostio emotivnom...

Preminuo jedan od najprivrženijih navijača NK Široki Brijeg, klub se oprostio emotivnom objavom

SHARE
U četvrtak u poslijepodnevnim satima u 51. godini života preminuo je Miroslav Soldo – Srbinović, jedan od najprivrženijih navijača NK Široki Brijeg.

Od njega se na službenoj Facebook stranici emotivnom objavom oprostio Nogometni klub Široki Brijeg izdvojivši njegov poduhvat s početka kolovoza 2020. godine kada je utakmicu na Pecari promatrao iz kašike bagera.

Navijači NK Široki Brijeg

S velikom tugom i žalosti ovoga poslijepodneva primili smo vijest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde – Srbinovića. Pokojni Miro bio je primjer istinskog navijača i privrženika bojama NK Široki Brijeg. Nije bilo utakmice na kojoj nije bodrio momčad s Pecare. Bilo da se igrala natjecateljska, pripremna ili, pak, revijalna utakmica, Mirina podrška nikad nije izostajala.

Čak i u ova loša vremena, vremena koronavirusa koja su navijače odvojila od stadiona, Miro je našao način kako bodriti svoju momčad. Na utakmici protiv FK Tuzla City na otvaranju sezone iz kašike bagera je izvan stadiona navijao za plave, a ova je fotografija snimljena upravo na toj utakmici i ostat će kao vječna uspomena na jednog od najvećih i najprivrženijih navijača našega kluba, objavio je NK Široki Brijeg izrazivši sućut obitelji i prijateljima.

Izvor: Jabuka.tv