Home Crna kronika Tuga u Mostaru: Sestre Vera i Ranka Grešl, vjerojatno umrle prirodnom smrću

Tuga u Mostaru: Sestre Vera i Ranka Grešl, vjerojatno umrle prirodnom smrću

SHARE

Vijest o tome da su u stanu u Mostaru, u ulici Mile Budaka, odnosno, Šantićevoj, na broju 125, mrtve pronađene dvije sestre, šokirala je stanovnike najvećeg grada na Neretvi. Kako saznaje Avaz, riječ je o 61-godišnjoj Veri i tri godine starijoj Ranki Grešl, koje su živjele same.

Tijela nesretnih sestara su pronađena u poodmakloj fazi raspada, a smrt je nastupila u posljednjih mjesec dana. Nakon uviđaja koji je sinoć u kasnim satima obavljen na licu mjesta, utvrđeno je kako nema nikakvih elemenata koji bi ukazivali na to da je riječ o nasilnoj smrti, a što je potvrđeno i detaljnim vanjskim pregledom oba tijela koji je danas obavljen u mrtvačnici na Bijelom Brijegu. Stoga, najvjerojatnije je riječ o prirodnoj smrti. Također, kako je potvrdio dežurni županijski tužitelj koji je predvodio uviđaj, na licu mjesta nije bilo nikakvih znakova pljačke.

Naime, u stanu su policajci pronašli i značajan iznos novca, kao i zlatni nakit. Stanari su u šoku i potreseni. Kako su neki ispričali, jedna sestra je imala određenih zdravstvenih poteškoća i, gotovo godinama nije izlazila iz stana, dok se druga brinula o njoj i povremeno su je viđali.