Home Crna kronika Otkriveni novi detalji jezivog ubojstva mlade žene iz BiH u Njemačkoj

Otkriveni novi detalji jezivog ubojstva mlade žene iz BiH u Njemačkoj

SHARE
epa05440334 A police officer with a machine gun secures the search of a car during a check in a parking lot along the A3 highway near Medenbach, Germany, 25 July 2016. Officers detained various people during a large-scale routine check. EPA/BORIS ROESSLER

Prošlog tjedna, u utorak ujutro u ribnjaku u Rodgau ( okrug Offenbach) otkriveno je mrtvo tijelo mlade žene (28), a za njeno ubojstvo uhićen je njen suprug (34). Zajedno su živjeli u Obertshausenu, o čemu je Fenix-magazin.de pisao.

Kako je objavljeno u Facebook grupi Žena ženi Frankfurt, ubijena je Nadira Salkić iz Bosne i Hercegovine.

“Ubijena mučeničkom smrću od strane svoga muža…bačena u jezero…pretrpila je maltretiranja i svašta…Htjela se rastati…zatim je ubio”, piše jedna od članica grupe.

Kako dalje navodi, Nadira je bila majka dvoje djece – curice od tri godine i dečka od 7 godina.

Također, objavljen je i račun preko kojeg se može donirati novac preko Paypala.

“Njena obitelj je iz Bosne…nemaju ni za pokop. Molim vas, tko može neka uplati pomoć na paypal račun”, zaključuje se u postu.

Podsjetimo, tijelo žene otkriveno je u utorak ujutro, 24. studenog, oko 11 sati. Nestanak je prijavio upravo njen suprug Nermin.

No, ubrzo je došlo do preokreta i suprug je uhićen za ubojstvo.

Nakon što je izvršena obdukcija tijela žene, policijski glasnogovornik izjavio je da su na glavi pokojne žene otkrivene ozljede uzrokovane“ tupim udarcem”, piše Fenix magazin.