Home Zanimljivosti Pismo žene iz Gruda: Zašto nas treba ubiti bez čipiranja

Pismo žene iz Gruda: Zašto nas treba ubiti bez čipiranja

SHARE
Čitateljica portala Grude.com poslala je svoj komentar na aktualnu situaciju, a koji prenosimo u cijelosti;

Ljudi su nezahvalna vrsta koju bih najradije usporedila sa stokom, nego ne bih vrijeđala životinje. Mi smo ta tvorevina koja je svog Stvoritelja željela ubiti prije skoro dvije tisuće godina i onda se nemamo čemu isčuđavati.

Kmečimo oko cjepiva jer naš mali beznačajni, smrdljivi život želi kontrolirati neki tamo Bill Gates pošto su njemu zanimljive neke strvine iz neke Hercegovine ili Bosne ili Dalmacije. Nemamo mi nikakvih dokaza, knjige od 200 stranica za nas su mučeništvo u rangu onog koje su preživjeli naši stari na Bleiburgu Bog im pokoj dao, ali znamo da nas žele otrovati, porobiti, ubiti… iako pojma nemamo zašto bi nas neki genij, koji je zaradio milijarde i milijarde, želio ubiti, ali pošto mi sve znamo i pošto nam je ugrožen komoditet uvjereni smo da nas netko želi ubiti.

Da nas kršćanski mučenici iz Biblije koje tako često citiramo vide tako prestrašene zgrozili bi se nad nama i rekli: De nemojte nas citirati, ako je moguće.

Pa gdje će nam uskratiti ovo malo slobode od 23 sata navečer do 5 sati ujutro… Pa umjesto da su ti koji hodaju u to doba odavno već na psihijiatriji, takvi još imaju pravo glasa ovdje kod nas. Naravno, to što nam je najviše stradalih bilo upravo u tom razdoblju, i to više nego dok je rat trajao, to nikog ne zanima, važno je samo da ti koji hodaju od 23 sata do 5 sati ujutro imaju slobodu.

I kud će Hrvatska baš nama zatvorit granicu. Kriza je svjetska, lajemo na sve oko sebe, ali baš smo mislili u Imotski u Lidla kupit litar onog mlijeka od 4 kune, puno svih mogućih otrova jer nećemo uzeti taj litar u susjeda koji ima kravu i provjereno mlijeko jer je skuplje za koju marku. Gorivo, inače, do Lidla ne plaćamo.

I izludit ćemo psihički. Nisu izludile naše majke koje su nas po 10 odgajale dok su muževi bili u nekom progonstvu. Bile su i gladne i žedne i umorne i slomljene… ali ne, one ne znaju kako je nama, mi ćemo izludit psihički jer ne možemo hodati od 23 sata do 5 ujutro ili ne možemo u Lidla…

Bože, baci i meteor i budi precizan!

Hvala!

Čitateljica/Grude.com