Home Društvo Zdravko Mamić: Kriv sam što sam stvorio stroj zvan GNK Dinamo

Zdravko Mamić: Kriv sam što sam stvorio stroj zvan GNK Dinamo

SHARE
GNK Dinamo je napravio novi iskorak u europskim natjecanjima.

Prezimio je u Europa ligi nakon pobjede 2:0 kod Feyenoorda u Rotterdamu i s prvog mjesta će čekati ždrijeb šesnaestine finala tog natjecanja.

Modri su oduševili igrom, a posebno podatkom da ni nakon pet utakmica nisu primili nijedan gol u Europskoj ligi. Tako je Dinamo ostao jedini klub u europskim klupskim natjecanjima (Liga prvaka i Europska liga) koji je bez primljenog gola. Nakon velike pobjede, oglasio se i Zdravko Mamić koji je nepravomoćno osuđen zbog izvlačenja 116 milijuna kuna iz kluba.

Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima!
🥂 Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!
🥂 Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti!
🥂 Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!
🥂 Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!
🥂 Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!
🚄 Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak!
🥂 Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo – našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh”- napisao je Mamić na svojoj Facebook stranici.