Home Društvo Nogometni suci u humanitarnoj akciji

Nogometni suci u humanitarnoj akciji

SHARE

Kao i svake godine suci iz zapadne Hercegovine na zajedničkom okupljanju krajem godine novčanim prilogom pomognu jednu obitelj. Već su poznati po tradicionalnom malonogometnom turniru sudaca pod nazivom “Suci humanitarci” kojim novčano pomognu potrebne, a redovno sudjeluju i u akciji u dobrovoljnog darivanja krvi.

„Ove godine smo planirali utakmicu između reprezentacije sudaca BiH i humani zvijezda Hercegovine koja će se odigrati u Ljubuškom dana 18. prosinca 2020. godine, a sva prikupljena sredstva bit će uplaćena kao pomoć za liječenje teško oboljelog djeteta našeg kolege suca. U ovu svrhu je aktiviran i humanitarni broj 092 890 808. Cijena poziva je 2 KM. Najmanje što možete učiniti je da barem jedanput okrene broj“, kazao je Goran Paradžik predsjednik Udruge sudaca.

Iz Udruge nogometnih sudaca i instruktora Županije Zapadnohercegovačke najavljuju da za humane zvijezde nastupaju poznati novinari, voditelji, pjevači, doktori i drugi te se nadaju dobroj utakmica s puno pogodaka i velikom iznosu prikupljenih sredstava.