Home Crna kronika STRAVA U SARAJEVU: Oteo ženu pa je na planini natjerao da se...

STRAVA U SARAJEVU: Oteo ženu pa je na planini natjerao da se skine gola, teško je pretukao i prisilio da šmrče speed

SHARE

Sarajevski inspektori jučer su rasvijestili šokantan slučaj otmice žene koja je oteta i brutalno maltretirana u podnožju planine Igman.

Naime, kako je Avazu otkrio izvor blizak istrazi, radi se o Ghanomehu Gazvanu, koji je oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi te ju je iz ljubomore skinuo golu, teško pretukao i čak ju je tjerao da šmrče speed (droga).

Par se, prema izvora sarajevskog portala, u prijepodnevnim satima susreo na Marindvoru, odakle su se njegovom Opel Vectrom odvezli u Gazvanov stan na području Ilidže gdje su se zadržali oko dva sata.

Potom su otišli u Veliku Aleju, gdje su popili kavu. Gazvan je kasnije kazao da idu do njegovog prijatelja koji živi na području Hrasnice. Kada su došli do kuće njegovog prijatelja, zatekli su ga ispred kako cijepa drva, a njih dvoje su ušli unutra.

Gazvan je u jednom momentu uzeo mobitel žrtve u kojem je pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje. Kada je to vidio, podivljao je i počeo ju je tući.

Rekao joj je: „Sad ćeš vidjeti“!

Udarao ju je po rebrima i divljački joj čupao kosu. Potom ju je šamarao i uvukao u Opel, a njegov prijatelj koji je bio ispred kuće nije vidio kamo su otišli. Vozio ju je ratnom cestom prema Igmanu.

Kada su došli na lokalitet Hrasnički stan istjerao ju je iz vozila i ponovno ju počeo udarati šakama.

Naredio joj je da se skine gola, a što je ona iz straha i učinila. Rekao joj je da ruke stavi na haubu vozila, nakon čega ju je ponovno tukao po rebrima.

Kako tvrdi izvor Avaza, s obzirom na to da je bilo jako hladno, on je ušao u automobil, a žrtvu je ostavio vani da se smrzava!

Izvadio je svoj mobitel marke Samsung te ju je ponižavao fotografirajući je i snimajući dok je bila naga.

Izašao je vani i polijevao ju je sokom. Ona ga je molila da prestane, ali je on nije slušao. Također, iz džepa je izvadio paketić sa speedom koji je posuo po haubi i šmrkao. Tjerao je i žrtvu da isto učini.

Kada je ona odbila, ponovno ju je pretukao, a ona je iz straha konzumirala drogu. Tako nagu ju je držao na hladnoći i iživljavao se nad njom. Kada se umorio kazao joj je: „Ovaj put si se spasila, a sljedeći put si gotova“.

Dozvolio joj je da se odjene i pustio je da uđe u vozilo. Rekao joj je da će je ubiti ako prijavi policiji.

U vozilu joj je rekao da će joj ubiti majku ako mu ne donose 3.000 KM, a nakon toga ju je pustio da uđe u autobus i ode kući.

Nesretna djevojka je bila uplašena i nije se usudila prijaviti ga policiji. Imala je ogromne bolove u rebrima i leđima i bila je modra. Nakon toga su roditelji otkrili što se dogodilo pa su je odveli u policiju i prijavili.

– Dana 16.12.2020.godine u prostorije Pete PU pristupila je I.K. iz Ilijaša i prijavila da je dana 15.12.2020.godine od strane osobe G.G. iz Ilidže, nad njom izvršeno kazneno djelo iz člana 172. KZ F BiH (teške tjelesne ozljede) konstatirane na KUM UKC Sarajevo, kazneno djelo iz člana 179. KZ F BiH (protupravno lišenje slobode) i kazneno djelo iz člana 295. KZ F BiH (iznuda). O događaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedenih kaznenih djela i pronalasku počinitelja– priopćeno je iz sarajevske policije vezano za ovaj šokantni slučaj, prenosi Dnevnik.ba