Home Crna kronika Raspisana tjeralica za muškarcem koji se brutalno iživljavao nad ženom te prijetio...

Raspisana tjeralica za muškarcem koji se brutalno iživljavao nad ženom te prijetio ubojstvom nje i bliske joj osobe

SHARE

Ghanomeh Gazvan koji je brutalno maltretirao bivšu partnericu iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na “cičoj” zimi nalazi se u bjekstvu i za njim je raspisana operativna tjeralica, potvrdio je izvor blizak istrazi, piše Dnevni avaz.

Kako se doznaje svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i osobni opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Tjeralica je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vektra koji je koristio prilikom otmice nesretne žene. Izvor blizak istrazi nam je otkrio da je priveden Gazvanov prijatelj u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno prije otmice.

Podsjećamo da se brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo 15. prosinca, a motiv za to je bio jer je Gazvan u mobitelu partnerice pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje, jer ju je Gazvan nagu snimao mobitelom, brutalno je pretukao i tjerao ju je da šmrče spid.

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče Gazvan je žrtvi zaprijetio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM.