Home Zanimljivosti Musliman zbog pandemije zapeo s cimerima koji slave Božić, njegovi komentari su...

Musliman zbog pandemije zapeo s cimerima koji slave Božić, njegovi komentari su hit

SHARE

Politički savjetnik Mohammad Hussain ove godine slavi Božić. Iako je ovaj musliman iz Kanade svake godine u ovo vrijeme bio sa svojom obitelji, zbog karantene je ostao u stanu u Ottawi s cimerima koji slavlje Božića shvaćaju ozbiljno. Iako je proslava tek u začecima, Mohammad je na Twitteru zapisao svoja zapažanja, a njegovi duhoviti statusi skupili su 170.000 lajkova, piše Index.hr.

Mohammad radi u Ministarstvu za inovacije, znanost i industriju, a subotnju večer proveo je pišući duhovite statuse.

“Dok sam odrastao, moja muslimanska obitelj nikad nije slavila Božić. Ove godine ne idem kući zbog pandemije pa mi cimeri pokazuju kako imati pravi Božić. Pristupam svemu s antropološkom preciznošću”, započeo je.

Potom je nabrojio osam stvari koje je primijetio otkako se njegovi cimeri pripremaju za proslavu Božića.

“Božić je posao na pola radnog vremena koji odrađujete od sredine studenog do kraja prosinca. Gledajući izvana, Božić se uvijek čini jednostavnim. Mislio sam da samo podignete jelku i date poklone obitelji. To je laž. Želiš spavati dulje u subotu? Šteta. Stavi lampice po kući. Želiš spavati dulje u nedjelju? Šteta. Stavi lampice izvan kuće. Sljedećeg vikenda? Nećeš. Svaki slobodni trenutak moraš se mučiti oko poklona koje moraš kupiti”, nastavio je.

Dodao je da su ljudi prilično “tvrdokorni” kad je riječ o pravom slavljenju Božića. Pokušajte predložiti da se za Božić jede nešto drugačije nego inače i zabost će vam nož u vrat, napisao je.

“Osim toga, možete si kupiti dar, ali ne smijete ga sebi ubaciti u čarapu. Ne razumijem to, kad sam rekao cimeru da sam si kupio poklon za u čarapu, rekao mi je da se to ne radi. Briga me. Kupio sam si balzam za usne i glumit ću iznenađenje”, dodao je.