Home Crna kronika U Vitini kod Ljubuškog nađena droga

U Vitini kod Ljubuškog nađena droga

SHARE

Dana 19.12.2020. godine, u 14.00 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su radeći po zavedenoj akciji kodnog naziva ,,LORD”, u mjestu Vitina u Ljubuškom, kontrolirali motorno vozilo marke ,,VW Passat”, BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.M. (32) iz Ljubuškog.

Prilikom kontrole vozila kod istog je pronađena određena količina zeljaste biljne materije koja svom izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa ,,Marihuana” i aluminijska folija u kojoj se nalazila određena količina sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke biljke Cannabis sativa, koje su policijski službenici na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta i izuzeli.

Zbog postojanja osnove sumnje da je imenovani Z.M. počinio kazneno djelo iz čl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su nad istim sproveli kriminalističku obradu, a po kompletiranju predmeta protiv istog će biti upućeno Izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH