Home Crna kronika Dvojica migranata napala ženu i oteli torbu s novcem i dokumentima

Dvojica migranata napala ženu i oteli torbu s novcem i dokumentima

SHARE

Dvojica nepoznatih muškaraca napali su jutros oko 6.45 sati 47-godišnju S. G. iz Zenice, potvrdio je dežurni operativni Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije. Prema riječima očevidaca, nesretnu ženu napala su dvojica migranata koji su prethodno na sredini mosta razbili pivsku bocu te prijeteći krenuli prema njoj. Na mostu je ostao i polomljen kišobran te kapa.

– Dvojica NN muškaraca, na mostu na Kamberovića polju u Zenici, napali su S. G. iz Zenice te joj upotrebom sile otuđili torbu sa 300 KM novca i osobnim dokumentima. Tom su joj prilikom nanijeli i lakše tjelesne iozljede – kazao je dežurni operativni MUP-a ZDŽ. Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske uprave 1 Zenica i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Zenica koja je na licu mjesta ukazala pomoć te odvezla ozlijeđenu ženu.

Policajci će, napominje dežurni operativni, izvršiti uviđaj te napraviti izvješće o počinjenom kaznenom djelu, a o događaju je obaviješten i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZDŽ.