Home Zanimljivosti Nakon objave poruka tko joj je nudio seks, Alex Ognjena objavila popis...

Nakon objave poruka tko joj je nudio seks, Alex Ognjena objavila popis blokiranih, na listi i poznati domaći pjevač

SHARE

Nakon što je zaprijetila da će objavljivati imena muškaraca koji joj šalju nemoralne ponude, Alex Ognjena sad je objavila listu blokiranih na svom Instagram profilu.

Na podužoj listi, na kojoj prevladavaju uglavnom profili muškaraca, našla su se i neka javnosti poznata imena poput glazbenika Mladena Burnaća.

Ima tu i nekih ženskih imena, a od poznatijih je tu novinarka i šogorica Hane Hadžiavdagić, Hana Tabaković Baksa.

“Ajmo riješiti ovo jednom za sva vremena. NE tražim sponzora!!! Boli me k. za ičiji status ili novac. Cijeli se život sama financiram (i sebe i sina) i ne bih pristala na nikakve nemoralne ponude taman da sam i kruha gladna. NISAM pristala kad mi je bilo najteže, neću ni danas. Od sada nadalje ovakve ponude idu direktno na BLOCK. Bez iznimke. Ako vas fizičkim izgledom podsjećam na neke koje su sponzoruše, to je isključivo zato što se MENI sviđa kako izgledam i amen. Samo zato. Ne da ‘uhvatim’ nekoga. Trudim se biti pristojna sa svima vama, ali ponekad zaista nema smisla”, napisala je Alex ranije te objavila i poruke muškaraca koji su joj nudili novac za seksualne odnose, piše Index.hr