Home Zanimljivosti (VIDEO) BAKA PRASE POLUDIO NA LIJEPU HRVATICU: ‘Što smo mi radili, ako...

(VIDEO) BAKA PRASE POLUDIO NA LIJEPU HRVATICU: ‘Što smo mi radili, ako se nismo je*ali! Što pričaš djevojko?’

SHARE

Hrvatica koja boravi u srpskom realityju ‘Zadruga’, Paula Hublin (21), nedavno je šokirala ostale natjecatelje kada im je rekla da se prije ulaska u show ljubila s najpoznatijim YouTuberom na Balkanu, Bogdanom Ilićem (24), poznatijim kao Baka Prase.

“Glumila sam u jednom spotu koji je komentirao Baka Prase. Nakon toga kratko smo se dopisivali, a kada sam došla u Beograd našli smo se u njegovom stanu. Samo smo se poljubili. Nismo imali seks. Čak me i izvrijeđao jer nisam htjela imati seksualne odnose “, ispričala je te dodala:

“Toliko sam se osjećala jadno da sam nakon susreta s Bakom Prase kontaktirala svog oca i sve mu priznala. Nikada me tako netko nije ponizio i izvrijeđao.”

Odgovor YouTubera nije trebalo dugo čekati. Demantirao je njezinu izjavu kako se nisu seksali.

“Došla je kod mene poslije deset navečer, poljubili smo se. I ona kaže kako neće ništa dalje i da nije kao druge djevojke. I ja sam se raspravljao s njom pa je shvatila i opustila se. Što smo mi radili ako se nismo je*ali, jesmo li možda igrali ‘Čovječe ne ljuti se?’ “,  ispričao je u videu.

“Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj guram jezik u grlo. Što pričaš djevojko? Meni nije dobro. Koristio sam kondom “, dodao je.

Autor:T.Š. / Dnevno.hr