Home Šport Pele odbio prihvatiti da ga je Cristiano Ronaldo pretekao, pa si pridodao...

Pele odbio prihvatiti da ga je Cristiano Ronaldo pretekao, pa si pridodao 526 golova: “Čovjek nema srama”

SHARE

Trećeg dana 2021. godine Cristiano Ronaldo postigao je dva gola Udineseu u Serie A, kojima je oborio rekord po broju postignutih golova koji je postavio legendarni Pele. Portugalac je zabio 757. i 758. pogodak u karijeri, dok je Brazilac tijekom svoje veličanstvene karijere zabio 757 golova, piše Gol.hr.

Očekivala se čestitka Pelea, kao što je nedavno čestitao Lionelu Messiju kada je on oborio Brazilčev rekord po broju postignutih golova za jedan klub, no umjesto toga Pele je prepravio svoje informacije na društvenoj mreži Instagram.

Nogometni fanovi koji pomno prate društvene mreže primijetili su da je dan nakon Ronaldovih golova i rušenja rekorda Pele na svom Instagramu pod osobnim podacima napisao:

“Vodeći strijelac svih vremena (1283)”

Taj dio do sada nije stajao na njegovu profilu, što jasno pokazuje da je Pele i dalje uvjeren kako je on najbolji strijelac svih vremena, iako je preostalih 526 pogodaka postigao u humanitarnim i prijateljskim utakmicama.

Mnogi su navijači ostali šokirani, a mnogi su to vidjeli kao idealnu priliku za zbijanje šala.

“Čovjek nema srama”, napisao je jedan navijač.

“Šteta da Ronaldo nije pratio koliko je zabio golova dok je trenirao u akademiji i na treningu”, dodao je drugi.

“Pele je ubrojio sve golove koje je postigao na treningu, prijateljskim utakmicama i ekshibicijama te utakmicama na FIFA-i”, dodao je treći.

Pojavilo se more komentara na taj potez legendarnog Brazilca, koji je i dalje uvjeren kako je on najbolji strijelac svih vremena, prenosi HMS