Home Šport S Pecare u NK Lokomotiva Zagreb: GRUĐANIN PREŠAO U HNL

S Pecare u NK Lokomotiva Zagreb: GRUĐANIN PREŠAO U HNL

SHARE

Ponajbolji i najstandardniji igrač NK Široki Brijeg u aktualnoj sezoni, 22-godišnji Gruđanin Mateo Marić napravio je transfer s Pecare u NK Lokomotiva Zagreb, ekipu hrvatskog prvoligaša s kojim je dogovorio višegodišnji ugovor.

– Na odlasku iz Širokog Brijega želim se zahvaliti svima u klubu, a najviše onima koji su mi dali priliku napraviti prve korake u nogometnoj karijeri. Hvala stručnom stožeru i svim suigračima s kojima sam imao čast dijeliti svlačionicu. Postali ste moja druga obitelj. Također, hvala i svim navijačima bez kojih nogometna priča u Širokom Brijegu ne bi bila ista. Na kraju, najveća zahvala ide mojoj obitelji koja mi je bila najveća podrška, poglavito u teškim trenucima – kazao je Mateo Marić i poželio sreću ekipi u nastavku karijere, prenosi stranica NK Široki Brijeg.

– NK Široki Brijeg će mi zauvijek ostati u srcu. Želim mu svu sreću u budućnosti i da uvijek bude tamo gdje pripada – u samom vrhu Premijer lige BiH. To vam od srca želi vaš Mara – poručio je Marić na odlasku.

Mateo Marić standardni je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i mlađi brat Mirka Marića, nekadašnjeg napadača Širokog Brijega koji je, između ostalih klubova, jedno vrijeme, također, igrao za zagrebačku Lokomotivu, a danas nastupa za talijansku Monzu.