Home Crna kronika Nezapamćen zločin u Australiji počinila majka hrvatskog porijekla

Nezapamćen zločin u Australiji počinila majka hrvatskog porijekla

SHARE

Policija u Victoriji u Australiji u jednom obiteljskom domu pronašla je četvero mrtvih, a među žrtvama su majka i troje djece, prenosi Daily Mail.

Policija sumnja da je troje djece – Claire (7), Annu (5) i Matthew (3) ubila njihova majka Katie Perinović (42) , koja je nakon toga počinila samoubojstvo.

Tijela žrtava pronašla je policija u četvrtak u obiteljskom domu Perinović, nakon što je Katien suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe.

Istražitelji Odjela za ubojstvo, u izjavi za medije, potvrdili su da g. Perinović nije bio uključen u čin ubojstva te je odmah pušten iz zatvora.

Tugujući prijatelji i susjedi obitelji Perinović izjavili su kako se Katie već nekoliko tjedana ponašla neobično.

– Nekoliko tjedana prije ovog nesretnog događaja, Katie i njezina djeca prisustvovali su rođendanu moje kćerke. Katie je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam vidjela u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primijetile njezino čudno ponašanje – rekla je Kateina susjeda Marie Groves.

Prije tri mjeseca Katie je neočekivano dala otkaz na svom radnom mjestu gdje je godinama radila kao psihoterapeutkinja, a njezini prijatelji i poznanici sumnjanju da je razlog tome bila depresija.

Prema pisanju portala Herald Sun, obitelj Perinović je hrvatskog porijekla. Pišu i kako je preminuloj ženi djevojačko prezime bilo Blažević, a njena majka također navodno živi u Australiji, prenosi 24sata.hr.