Home Šport KALEB O LJUBUŠAKU MANDIĆU: Znam da će mu sada ovo prenijeti pola...

KALEB O LJUBUŠAKU MANDIĆU: Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog, ali reći ću to

SHARE

Nikša Kaleb, bivši reprezentativac i stručni suradnik RTL-a, sukomentator je utakmice Hrvatska – Bahrein kojom je započeo drugi krug Svjetskog prvenstva.

U jednom napadu pri kraju prvog poluvremena lopta je stigla do Davida Mandića, a krilni igrač je sigurno realizirao šansu. Kaleb je iskoristio tu šansu da prokomentira njegov stav prema vlastitom statusu u reprezentaciji na ovom turniru.

“Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog i Zagreba, ali reći ću to. Mandić je bio malo tužan i ljut nakon prvog kruga, nije bio zadovoljan svojom ulogom. Poručio bih mu da se ugleda na Gorana Šprema koji nije odigrao ni minute u Portugalu. Svaku utakmicu je bio na tribini i analizirao je kako se suparnički golmani kreću i brane, pa je onda meni prenosio ta znanja. Na taj način je bio bitan član reprezentacije čak i kada nije igrao”, prenio je Index Kalebovu izjavu.

Mandić je na ovom Svjetskom prvenstvu igrao manje nego prije. Červar ga uglavnom stavlja u obranu, dok ga u napadu nismo imali prilike često gledati.