Home Crna kronika MUP ZHŽ-a: Policija u Širokom Brijegu iza ponoći upadala u kafiće, jedan...

MUP ZHŽ-a: Policija u Širokom Brijegu iza ponoći upadala u kafiće, jedan radnik ozlijeđen u skladištu, zabilježena i prometna nesreća

SHARE

U srijedu 20. siječnja iza 00:15 sati, policijski službenici PU Široki Brijeg su izvršili obilazak ugostiteljskih objekata na području Širokog Brijega, vezano za provođenje zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite o ograničenju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području Županije.

Prilikom nadzora isti su evidentirali kršenje odluke o radnom vremenu u četiri ugostiteljska objekta. Policijski službenici sačinili su Službenu zabilješku na navedene okolnosti, a ista će biti proslijeđena Upravi za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke na daljnje postupanje.

U utorak 19. siječnja u 8:15 sati, PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu iz Doma zdravlja Široki Brijeg da je u navedenu ustanovu dovezena muška osoba (20 godina, s područja Širokog Brijega) s ozljedom noge koju je zadobio na radu, u skladišnom prostoru jednog poduzeća s područja Širokog Brijega.

O navodima iz prijave izviješteni su dežurni županijski tužitelj i inspektor zaštite na radu ŽZH. Na mjestu događaja očevid su izvršili policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg i inspektor zaštite na radu ŽZH.

Evidentiran je jedan prekršaja protiv javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete zakonom propisane mjere. Zabilježeno je jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv braka, obitelji i mladeži KZ-a FBiH i jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ-a F BiH. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Zabilježena je jedna prometna nezgoda u kojoj je nastala manja materijalna šteta, priopćio je MUP ŽZH.