Home Vijesti NA BENZINSKOJ U BEČU NATOČIO GORIVO, A PAR DANA KASNIJE STIGAO HLADAN...

NA BENZINSKOJ U BEČU NATOČIO GORIVO, A PAR DANA KASNIJE STIGAO HLADAN TUŠ: Dobio kaznu od 180 eura! Razlog je nevjerojatan

SHARE

Dejan M. bio je u bečkom okrugu Döblingu 8. siječnja te se zaustavio na benzinskoj postaji u ulici Heiligenstädter Strasse. Tamo je odlučio natočiti gorivo i na brzinu nešto pojesti. Kad je dobio mesnu štrucu i sok koje je naručio, odmah ih je konzumirao.

Međutim, nekoliko dana kasnije dobio je kaznu od 180 eura zbog ometanja posjeda. Dejan bi trebao platiti 180 eura jer je pojeo mesnu štrucu na benzinskoj postaji. Razlog za kaznu je taj što je bio parkiran na benzinskoj postaji više od 15 minuta, piše Fenix magazin.

To nije jedini slučaj

“Prvo morate natočiti gorivo i doći na blagajnu, a zatim naručiti jelo, pričekati pripremu i na kraju sve platiti”, rekao je bijesni Bečanin u razgovoru za Heute.

Međutim, izgleda da nije jedini koji je dobio kaznu zbog ometanja posjeda na spomenutoj benzinskoj postaji. Postoji nekoliko komentara nezadovoljnih kupaca koji su doživjeli slične stvari. Primjerice, jedan od njih kupio je cigarete u trgovini i također mu je naplaćeno 180 eura.