Home Crna kronika Bacio bombu na djelatnike HEP-a koji su mu došli isključiti struju, bore...

Bacio bombu na djelatnike HEP-a koji su mu došli isključiti struju, bore se za život

SHARE

Jutros oko 9.20 sati muškarac u Ulici Jana Žiške u Pakracu bacio je eksplozivnu napravu na dvije muške osobe koje su ozlijeđene. Ozlijeđenima se pruža liječnička pomoć u pakračkoj bolnici. Dvojica muškaraca su teško ozlijeđena te su vozilom Hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu u Pakracu te se liječnici bore za njihov život, javlja Jutarnji list.

Telegram je doznao detalje drame u Pakracu. Pišu kako je čovjek bacio bombu na djelatnike HEP-a koji su mu došli isključiti struju.

Jedan djelatnik je teško ozlijeđen

Prema prvim informacijama, ozlijeđeni su djelatnici stari 51 i 52 godine.Vozilo Hitne pomoći prevezlo ih je u pakračku bolnicu.

71-godišnjak koji je bacio eksplozivnu napravu nakon napada se zaključao u kuću. Policija je odvezla na kriminalističko istraživanje.Nisam čula kad je eksplodiralo jer sam se vraćala iz trgovine, a po povratku u ulicu imala sam što vidjeti. Policija posvuda, radi se očevid, provjeravaju sve. Susjed je izgleda trebao ostati bez struje pa je djelatnike HEP-a ozlijedio. Ljudi u ovoj situaciji naprosto polude. Znali smo da ima problem s nekim režijama, ali nismo znali da mu je prijetilo isključivanje”, rekla je susjeda uhićenog za Jutarnji.

Drugi je mještanin kazao da je prije eksplozije čuo galamu i psovke, navodeći da nije razaznao ništa osim izjave “ne bute vi mene!”.

Mojportal.hr neslužbeno doznaje da je jednom od radnika teško stradala glava, ali ozlijeđen mu je i trbuh. Stanje je izuzetno ozbiljne. Drugi je djelatnik zadobio ozljede od šrapnela te mu je stradao bubnjić.