Home Nekategorizirano Hercegovci prodali Rusima njihovo cjepivo po jako povoljnoj cijeni

Hercegovci prodali Rusima njihovo cjepivo po jako povoljnoj cijeni

SHARE

Iako su cjepiva naručena od strane oba entiteta prije nekoliko tjedana, pošiljka još uvijek nije stigla. Dok su zemlje regiona već uveliko krenule s imunizacijom, naši građani čekaju i ispaštaju zbog nespretnosti naših političara. Na svu sreću, postoje oni koji su sposobni da dođu do vakcine tzv. “drugim kanalima”.

“A braca moj, mi da smo čekali državu da nešto uradi, pocrkali bi davno. Hercegovci su nadaleko poznati po svojoj sposobnosti i dosjetljivosti, i nas nekoliko samostalnih poduzetnika smo odlučili da se sami organiziramo i nabavimo cjepivo. Ne samo da smo uspjeli osigrati dovoljan broj doza za naše stanovnike, naravno za one koji žele da kupe privatno, već imamo dovoljno količina i za izvoz i da tako zaradimo koji dinar sa strane”, kaže Ante Tender, poduzetnik iz Gruda.

Ante i njegovi prijatelji poduzetnici, osigurali su oko osam milijuna cjepiva  iz Rusije, kao i dovoljan broj frižidera za deponovanje.

“Mi smo uspjeli stupiti u kontakt s nekoliko klinika i u Rusiji, i dali im bolju ponudu za kupovinu cjepiva i to njihova. Znamo da zvuči nevjerojatno, ali u ovom poslu je najbitnije prepoznati pravi momenat kada i šta ponuditi. Tako da, faktički, cjepiva koja smo uvezli iz Rusije ponovo prodajemo Rusima, a uspjeli smo ostvariti i profit od 175%, što je jako dobro”, dodao je Tender.

I sam Vladimir Putin je rekao da želi kupiti rusko cjepivo, ali iz Hercegovine, jer ima više povjerenja nego da ih uzima direktno iz fabrike.

Tekst preuzet s portala satro.info i satiričkog je karaktera.