Home Društvo Objavljena prva fotografija problematične glumice u ulozi princeze Diane: ”Sjajno ju je...

Objavljena prva fotografija problematične glumice u ulozi princeze Diane: ”Sjajno ju je skinula, pa identične su!”

SHARE

Nakon što je glumica Emma Corin podijelila mišljenja mnogih zbog svoje uloge princeze Diane u seriji “Kruna”, u cipele nikad prežaljene princeze ovoga puta uskače Kristen Stewart.

 

U biografskom filmu “Spencer” redatelja Paula Larraina Kristen će utjeloviti princezu Dianu, a film bi svjetlo dana trebao ugledati u jesen ove godine, no točan datum još nije objavljen. Ipak, producenti su objavili prvu fotografiju glumice u ulozi britanske princeze, a mnogi su se složili da Kristen izgleda identično kao Diana.

“Sjajno ju je skinula, barem po fotki”, “Fotka izgleda sjajno, ali toliko toga može još poći po krivu”, kažu.

I dok se brojni slažu da Kristen izgleda sjajno, ima i onih koji prigovaraju, ali i na račun odabira glumice. “Zar niste mogli pronaći britansku glumicu?”, “Diana je bila elegantna, Kristen nije”, “Od toliko britanskih glumica vi odaberete Amerikanku”, piše drugi dio.

 

 

Osim Stewart, produkcija filma nije otkrila tko će utjeloviti ostale članove britanske kraljevske obitelji.

Priča filma pratit će blagdansko vrijeme Božića u Sandrighamu u 90-im godinama, u vrijeme kada je princeza Diana odlučila okončati svoj brak s princom Charlesom.

“Diana i Charles ondje su provodili svaki Božić, no nismo točno odredili koja je godina u pitanju. Publika će imati priliku vidjeti što Diana planira te koje će poteze povući nakon tih blagdana”, rekao je redatelj. Dodao je kako njihov službeni razvod, kao ni njezina tragična smrt neće biti dio filma.

“Priča prati tri dana njezina života te jasno ocrtava kakva je ona bila kao osoba. Svi znamo njezinu sudbinu i ne trebamo ići u njezine detalje”, zaključio je Larrain.