Home Crna kronika Četvoro mrtvih, prvi detalji pokolja: ČETVEROSTRUKI UBOJICA U VODICAMA POČINIO SAMOUBOJSTVO?

Četvoro mrtvih, prvi detalji pokolja: ČETVEROSTRUKI UBOJICA U VODICAMA POČINIO SAMOUBOJSTVO?

SHARE

Šibenska policija oko 15 sati je objavila prve detalje strave u kojoj je četvero ljudi smrtno stradalo. Prvo su u 12.56 sati dobili dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. Na fotografijama se vidi kako je počinitelj izrešetao muškarca u Mercedesu, javlaj 24sata.hr.

 

Niti pola sata kasnije, policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku još troje mrtvih ljudi, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

 

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću, navode iz policije, ali okolnosti nisu poznate.

 

Na oba mjesta događaja započeli su s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne mogu potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

 

– Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba – navodi policija.

 

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama – izvijestili su iz policije.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, čovjek koji za kojeg se sumnja da je počinio sva četiri ubojstva u Vodicama ubio se skočivši sa šibenskog mosta. Provjera se ta informacija.