Home Društvo Bivša loto djevojka se nakon neugodnog skandala sa trojicom muškaraca povukla iz...

Bivša loto djevojka se nakon neugodnog skandala sa trojicom muškaraca povukla iz javnosti i pala u depresiju

SHARE

Bivša loto djevojka Tina Katanić najguglanija osoba u Hrvatskoj na kraju 2015. No, nekadašnja kraljica ljepote danas se rijetko pojavljuje u javnosti, ali kada pokušate saznati više…teško ćete pronaći neki podatak o tome što točno radi. Bivša manekenka se nedavno pojavila na fotografiji na Instagram profilu jedne naše poznate vizažistice, no ona sama profile na društvenim mrežama nema, a oni na koje nehotice naletite su – lažni.

Naime, nakon što je Tinina snimka procurila u javnost izazvala je golemi skandal, a ona je pala u depresiju i povukla se iz javnosti. Neki su tvrdili da je nekadašnja loto djevojka otputovala u inozemstvo, a brojni angažmani su joj otkazani. Ipak u centar pozornosti vratila se 2016. kada je otkrila da je zaljubljena. – Sretna sam, ispunjena i zadovoljna. Lijepo nam je, uživamo zajedno – rekla je voditeljica u jednom intervjuu no nije htjela otkrivati više detalja, ipak kasnije se šuškalo da se radi o sarajevskom ugostitelju Berislavu Kramaru. On joj je navodno dao vjetar u leđa, podigao samopouzdanja i spasio je od depresije. Katanić je te godine dobila i novi angažman na Z1 televiziji, gdje je vodila emisiju ‘Popodnevna mora’. Veza nije potrajala, prekinuli su 2017., a iako je viđena u društvu nekih muškaraca, vezu nije potvrđivala. U isto vrijeme glumila je u filmu redatelja i scenarista Anđelka Jurkasa ‘Fuck Off I Love You’ uz bok mnogim domaćim glazbenim i glumačkim zvijezdama. Tumačila je djevojku koju od nasilnika brani njezin dečko. – Ovo je bilo zaista lijepo glumačko iskustvo. Čast mi je što sam dio filma i projekta jer osim velikih glumačkih imena, film je okupio i velikane s glazbene scene. Film na slojevit način progovara o muško-ženskim odnosima – komentirala je za jedan portal. Bivša manekenka se od tada ponovno povukla iz javnosti.

Tina se isto tako prije godinu dana pojavila u jednom showu koji se prikazivao na NovojTV. Pod hipnozom je postala radnik na gradilištu. U sobi za radnike Tina je odjenula uniformu za gradilište i lakom za nokte ukrašavala zaštitnu kacigu. Zamiješala je beton u miješalici i lopatom nosila pijesak u miješalicu dok ubacuje cement, cijelo vrijeme hodajući u štiklama.