Home Društvo Ante: Svatko oženjen razumije moju poruku Plenkoviću, žena se nije naljutila

Ante: Svatko oženjen razumije moju poruku Plenkoviću, žena se nije naljutila

SHARE

Humoristična poruka Hercegovca Ante iz Širokog Brijega upućena premijeru Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću nasmijala je brojne kako s ove tako i s one strane granice, piše Večernji list BiH. Pronašli se u statusu

U poruci objavljenoj na Facebooku Ante Marinkov, kako se potpisao ovaj mladi Širokobriježanin, poziva premijera RH da konačno otvori granice jer bi trebao suprugu i djecu odvesti u punice.

“Moga si, brate, otvorit’ granice da odbacim ženu i dicu u punice jedno misec dana. Da malo promijene sredinu, nije meni do mene. Kažeš da te briga za tvoj narod u BiH, a ostavljaš ga samog sa ženom i dicom. Ajde, vidi mi to na idućoj sjednici. S poštovanjem, Ante Marinkov, Široki Brijeg”, stoji u poruci koja je oduševila mnoge i zapalila društvene mreže kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj.

S Antinim “mukama” poistovjetili su se brojni Hercegovci koji su bolju polovicu pronašli u Hrvatskoj, ali i oni iz Lijepe Naše čije su životne partnerice rođene na području BiH. Što je Antu Marinkova ponukalo na ovaj čin te je li se supruga naljutila što bi je na nekoliko tjedana vratio u rodni kraj, pitali smo samog autora pisma upućenog premijeru Republike Hrvatske. “Ja općenito društvene mreže ne doživljavam ozbiljno i služe mi isključivo za zezanciju. Tu i tamo objavim neki status čisto da se ljudi nasmiju malo, pa tako i ovaj”, govori nam Ante Zovko, mladi Širokobriježanin, naglašavajući kako ni u ludilu nije očekivao da će ovaj status tako odjeknuti. “I dalje mi nije jasno zašto jest”, smije se Ante koji se u poruci upućenoj premijeru Hrvatske potpisao kao Ante Marinkov, jer mu je Marinko očevo ime. Očito se u Antinu statusu pronašao velik broj oženjenih, što je vidljivo i po komentarima u kojima je dobio podršku. Neki komentatori pak smatraju kako je bolje da supruga ne može do punice jer se tamo vrati na “tvorničke postavke”. Njemu to nije problem.