Home Šport Pogledajte što se sve planira za Ljubuški outdoor festival

Pogledajte što se sve planira za Ljubuški outdoor festival

SHARE

Zbog pandemije prošle je godine morao biti otkazan Ljubuški outdoor festival, festival sporta i zabave koji bi okupljao brojne ljubuške zaljubljenike u prirodu, paraglidere, bicikliste i trkače, no stoga se organizatori pripremaju za ovu godinu.

„Nadamo se da ćemo ove godine uspjeti i da će prvo izdanje LjOF-a dočekati svoje svečano otvaranje. Prošle godine je bilo sve spremno i onda je stigla Corona i sve poremetila, nadajmo se da ce ove godine Corona dići ruke od nas“, poručili su iz Biciklističkog kluba Ljubuški na svom Facebook profilu.

Planirano je da će sudionici na festivalu mogu sudjelovati u trčanju, biciklizmu i paraglidingu, a festival bi se trebao održati za par mjeseci.

Iz Biciklističkog kluba Ljubuški poručuju kako će 30.05. biti posvećen biciklizmu, te su već pripremili dvije utrke za sve natjecatelje.

„Prva je XCM Stipe, to je utrka za one malo spremnije, a staza prolazi kroz naljepše djelove našeg gradskog područja sa startom sa slapa Koćuša, Bajerom pored prekrasne rjeke Trebižat, usponom do kule Herceg Stjepana i na koncu s ciljem na turističkoj perjanici našeg kraja, veličanstvenom slapu Kravica. Za one manje spremnije i djecu tu ce biti još jedna utrka pod imenom “Mara”, poručili su.

Više o planiranom festivalu možete pogledati OVDJE na službenoj stranici LJOF-a.