Home Tech Studio Pokret uvodi plaćanje u Bitcoinu! Lidija Ereš: Moderno vrijeme tek dolazi

Studio Pokret uvodi plaćanje u Bitcoinu! Lidija Ereš: Moderno vrijeme tek dolazi

SHARE

Tehnologija stalno donosi nova čuda, a jedno od njih je i plaćanje virtualnim novcem, odnosno crypto valutom, što od sada možete doživjeti i u Međugorju.

Fitness klub “Studio Pokret“ od sada prima i bitcoin kao oblik plaćanja za sve svoje usluge!

Internet je postao nezaobilazno mjesto gdje korisnici pretražuju informacije o svemu što ih zanima, od dobrog restorana do odlične rekreacije..

“Prošla godina nas je sve izbacila iz zone komfora, natjerala da prihvatimo nove načine rada i najavila da moderno vrijeme tek dolazi. Prelaskom većine poslova na online rad, od škole do raznih biznisa shvatili smo da je vrijeme za prihvaćanje novih trendova. Mnoga poduzeća u svijetu već odavno nude plaćanja sa Bitcoin-om i mi kao mlada generacija osjećamo da je ovo dio naše nove budućnosti.” – kaže vlasnica kluba Lidija Ereš.

bitcoin1

Ptali su novinari kako članovi mogu plaćati sa bitcoin-om?

Jednostavno rečeno, sa mobitelom i samo jednim klikom.

Ova godina je prijelomna u zaživljavanju bitcoina. Sve više kompanija uvodi BTC kao novi vid plaćanja jer je usluga besplatna, a trebate samo imati interenetsku vezu.

Imate svoj QR code, a kupac ga skenira mobitelom i plaćanje se provodi odmah. Klijenta to ništa ne košta, cijena je kao da plaća gotovinom. Nama, pružatelju usluga je to i povoljnije nego transakcije bankovnim karticama koje uzimaju sve veće provizije na transakcije.

Cilj nam je podići kvalitetu, osigurati jednostavnost I individualan pristup za sve naše vjerne članove koji nam ukazuju povjerenje i dolaze iz šire okoline od Ljubuškog, Čitluka, Mostara I naravno Međugorja, kazala je Ereš.

Neka od pitanja koja bi mogla brinuti ljude su: Kako znate da taj bitcoin nije lažan I dali će se koristiti?

Evo kako na ta pitanja odgovaraju u Studiu Pokret:

„To je isto kao da 1992. godine pitate a kome ćeš poslati mail? Nitko nema mail, nitko nema računalo. Bitcoin je sada najpoznatija crypoto valuta u svijetu, na burzi trguju sa BTC zajedno sa već poznatim valutama (eura, dolara ..), a povrh tome nevjerojatne nove tehnologije koje sve to podupiru. Gledajući da sve veće kompanije uvode BTC u svoje poslovanje daje nam sigurnost da je nova generacija već stigla.”