Home Vijesti Žena ulazi u stanove umirovljenika u Mostaru i pljačka ih, budite na...

Žena ulazi u stanove umirovljenika u Mostaru i pljačka ih, budite na oprezu!

SHARE

Još jedna pljačka u Mostaru, ali ovaj put nisu u pitanju kladionice ili trgovine nego umirovljenici. Naime, kako doznaje Pogled.ba, jučer je opljačkan starac koji je primio mirovinu. Na vratima 88-godišnjeg muškarca pojavila se ženska osoba koja se prestavila kao susjeda i tražila da uđe unutra.

Pod izlikom susjedstva, žena je ušla u stan i dok je starac otišao gošći donijeti sok iz kuhinje, ona je to vrijeme iskoristila kako bi mu uzela novac iz novčanika.

-Tragovi govore kako je hodala i po sobama, vjerojatno tražeći vrijednosti. Ubrzo nakon što je uzela novac, otišla je iz stana, a starac je tek nakon toga shvatio što se dogodilo – rekli su sugovornici za Pogled.ba.

Ubrzo je alarmirana policija, a kako doznajemo, ovo nije prvi ovakav slučaj zadnjih dana u Mostaru.

-Policajci su nam rekli kako su prije par dana imali isti slučaj u kojem je opljačkana starija osoba. Žena koja ulazi u stanove je stara oko 30 godina, mršava, smeđe kratke kose i sitnije građe. Ukoliko starije osobe vide na svojim vratima osobu koja odgovara opisu, a nije im od ranije poznata, neka odmah alarmiraju policiju – istaknuli su sugovornici za Pogled.ba.

Očekuje se kako će i policija u idućim danima pojačati napore kako bi identificirali ženu koja pljačka starce po Mostaru jer očito se radi o seriji pljački, a ne izoliranom događaju.