Home Zanimljivosti Oglasio se muž Nikoline Ristović nakon trovanja ugljikovim monoksidom u Zagrebu

Oglasio se muž Nikoline Ristović nakon trovanja ugljikovim monoksidom u Zagrebu

SHARE

Nakon što su se proteklog vikenda Nikolina Ristović i njena kćerkica Una otrovale ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu, sada se oglasio i njen suprug Vidoje, piše Index.hr

Naime, on je na svom Instagram profilu podijelio dvije Unine fotografije.

“Junak moj, ogladnio… I navalio na sir”, napisao je Vidoje ispod fotografije koja je snimljena u hotelu u kojem će obitelj Ristović privremeno boraviti.

Također, podijelio je i fotografiju iz bolnice na kojoj šestogodišnja djevojčica nosi masku s kisikom.

“JUNAK MOJ. 7.02.2021.”, napisao je ispod objave.

Podsjećamo, Nikolina i njena kćerkica Una u bolnici su završile u nedjelju u ranim jutarnjim satima s teškim trovanjem plinom.

Spasila ih je reakcija njenog supruga Vidoja Ristovića koji je, nakon što mu je ranije Nikolina najavila da se ona i Una ne osjećaju dobro, inzistirao na tome da odmah odu liječniku, a kad mu se supruga kasnije nije javljala na telefon, počeo je redom zvati njihove prijatelje. Jednog je uspio dobiti te je ovaj odmah pozvao policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata, te su ih transportirali u bolnicu.

Vatrogasci su u stanu izmjerili sedam puta veću razinu plina od dozvoljene. Nikolina se javila iz bolnice te apelirala na sve da nabave detektor CO.