Home Zanimljivosti Hrvatska pjevačica koja često boravi u Međugorju u 46. godini rodila sina:...

Hrvatska pjevačica koja često boravi u Međugorju u 46. godini rodila sina: To je Božje čudo

SHARE
Marija Husar Rimac u 46. godini rodila je danas sina, potvrdila je tu informaciju za Gloriju njezina sestra Ivana Husar Mlinac.

Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavila u listopadu prošle godine i rekli su tada kako je ova trudnoća dar od Boga.

Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući.

Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: “Mama, ja bih želio jednog malog bracu”. Na to sam se nasmijala i rekla mu: “I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve”. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco, ispričala je Marija u listopadu za Gloriju.

Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna, pa je tako nedavno u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

Izvor: Jabuka.tv