Home Crna kronika Oglasili se iz obitelji napadnutog mladića: Migranti su mu oteli patike i...

Oglasili se iz obitelji napadnutog mladića: Migranti su mu oteli patike i 400 KM, tko je sljedeći?

SHARE

Tučnjava grupe migranata i mještana u bihaćkom naselju Založju noći sa subote na nedjelju, 7. veljače, oko 3 sata ujutro, u kojoj je državljanin BiH teško povrijeđen dobila je svoj nastavak.

Podsjećamo da je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić kazao da su tom prilikom četiri državljanina BiH sudjelovala u tučnjavi sa četiri ili pet migranata čiji identitet nije utvrđen.

U međuvremenu se na internetu pojavio snimak brutalnog napada na migrante, a o čemu je upoznata i policija.

Mirhad Gverić je, nakon napada, organizirao grupu koja je krenula da “provodi pravdu” u Bihaću uz poruku da ovo vide “oni koji u javnosti brane migrante”. Medijima se javio član obitelji Gverić i iznio šokantne detalje cijelog nemilog događaja.

Poruku prenosimo u cijelosti:

– Javljam se povodom ovog slučaja koji se desio u nedjelju u dva sata. Alvir Gverić koji je pretučen, i zadobio teške povrede po cijelom tijelu, i pukotina lobanje na sedam mjesta. Riječ je o migrantima koji su ga napali, i sutradan ti isti su bili pretučeni od strane Bišćanina. Ovim putem želim da kažem da neko tim istim migrantima treba stati na put. Ovo nije prvi slučaj da su nekog pretukli, izboli, ubili. Prvi slučaj Hazim Majetić koji je izboden. Da li je neko nešto za to poduzeo? Mogu nas tući, ubijati, bez ikakvih prava, nitko im ništa ne može? Hodaju slobodno gradom, ulaze u razne kuće i borave, pale i kradu.

Ovim putem želim da kažem svima koji pričaju prazne priče, i ništa od toga ne znaju nek’ se malo povuku, ti isti ljudi negativno komentiraju iz razloga jer im se još uvijek ništa nije desilo!

Kako kažu, migranti mole za pomoć? I naš Alvir je molio za pomoć pa su ga tukli! A zašto – jer su se napili. Nađene su flaše alkohola istu noć kad je napadnut ni kriv ni dužan. Pretukli ga slomili uzeli patike, jaknu 400 KM. Sramota! Tko je sljedeći? Dijete nečije koje naiđe ni krivo ni dužno… – napisali su iz obitelji Gverić.