Home Vijesti Martina Mlinarević imala prometnu nesreću u Pragu

Martina Mlinarević imala prometnu nesreću u Pragu

SHARE
Veleposlanica BiH u Češkoj Martina Mlinarević imala je prometnu nesreću u Pragu 19. veljače, a o čemu se oglasila u ponedjeljak.

U petak smo Una i ja imale prometnu nesreću s našim privatnim automobilom u kojeg se, oduzevši nam prednost izravno zabio drugi automobil. Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za upravljačem preko puta nas.

U dosta prometnoj ulici u Pragu, iz radnje koja se bavi prodajom rasvjete istrčao je odmah jedan mladić zbog kojeg pišem ova slova. Pomogao nam je na mjestu, smirivao i grlio Unu, razgovarao s policijom, prevodio, darovao Uni jednoroga koji svijetli.

Danas smo ponovno otišli u njegovu radnju posjetiti ga i uručiti mu makar mali poklon u znak zahvale, i ono najvažnije da mu poželimo dobrodošlicu u naše Veleposlanstvo, naš dom, Bosnu i Hercegovinu. Jer jednorozi u zemlji dobrog vojaka Švejka, zaista postoje. I zovu se Ondrej. Prodaju rasvjetna tijela i nesebično priskoče u pomoć u najtežem trenu, objavila je Mlinarević na svojoj Facebook stranici.

Podsjećamo, član Predsjedništva BiH Željko Komšić imenovao je Martinu Mlinarević veleposlanicom BiH u Češkoj u travnju 2019. godine, a to imenovanje bilo je puno kontroverzi s obzirom da je Mlinarević imala završenu srednju stručnu spremu, a ne visoku stručnu spremu koja je potrebna za mjesto veleposlanika.