Home Crna kronika Objavili zadnje trenutke života trudnice koju je suprug gurnuo s litice da...

Objavili zadnje trenutke života trudnice koju je suprug gurnuo s litice da dobije novac

SHARE

Hakan Aysal (40) uhićen je zbog ubojstva svoje supruge Semre Aysal (32) i njihove nerođene bebe dok su bili na odmoru u Dolini leptira u gradu Mugla u Turskoj.

Aysal je svoju suprugu, koja je u to vrijeme bila trudna sedam mjeseci, navodno gurnuo s litice u lipnju 2018. godine. Potom je htio podići kredit u njezino ime kao i podići novac za osiguranje od nesreće preko 400.000 turskih lira (oko 350.000 kuna).

Na internetu se pojavila snimka koja prikazuje zadnje trenutke života trudnice.

Turist koji je snimio ovaj isječak tvrdio je da je vidio Aysala kako se čudno ponaša i predvidio je da će netko od para pasti s litice, prenosi Mirror. Policija sada koristi snimku u istrazi.

24sata

Tužitelji tvrde da je incident, koji je u to vrijeme opisivan kao nesreća u 2018. godini, muž počinio kako bi mogao unovčiti osiguranje. Jedini razlog zbog kojeg su tri sata sjedili na litici bio taj što je htio osigurati da nikoga nema u blizini.

Navode da je Aysal, čim je shvatio da su sami, namjerno ubio svoju suprugu tako što ju je gurnuo s litice. Visoki kazneni sud u Fethiyeu presudio je da mu se odredi pritvor zbog sumnje u ubojstvo s predumišljajem.