Home Zanimljivosti Bira se najpoželjniji Hercegovac neženja

Bira se najpoželjniji Hercegovac neženja

SHARE
Udruga “Hercegovka godine” najavljuje novi projekt naziva “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca”. Vremena su takva kakva jesu i sve su samo ne dobra i laka.

Na svima nama je da na svoj način damo doprinos veselim i pozitivnim stvarima, kako bi bar malo uljepašali i učinili lakšom svakodnevnicu.

Kako bi barem na trenutke skrenuli naše misli s ružnih i tužnih zbivanja, odlučili smo se na novi zanimljiv projekt naziva “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca”, kazala je Daniela Škegro, predsjednica Udruge “Hercegovka godine”.

Iz ove Udruge navode kako će s više detalja obavijestiti javnost naknadno, ali za sada ćemo kazati da će se moći nominirati Hercegovci iz cijelog svijeta pod uvjetom da nisu u braku, neovisno jesu li momci, rastavljeni ili udovci, ali moraju biti punoljetni dok gornje granice nema.

A ruku na srce – nema kršnijih momaka od naših Hercegovaca, te s toga ne sumnjamo u žestoku konkurenciju. Širimo ljubav i dobro kako bi nam svima bilo dobro, poručila je Škegro, piše Jabuka.tv