Home Zanimljivosti Učenici iz Hercegovine, evo kako možete osvojiti 300 KM!

Učenici iz Hercegovine, evo kako možete osvojiti 300 KM!

SHARE
Hrvatska pošta Mostar posebno će nagraditi prigodnim darom (u protuvrijednosti 300 KM) školu iz koje na adresu HP Mostar stigne najljepše pismo.

I ove godine Svjetska poštanska unija (UPU) organizira Međunarodno natjecanje u pisanju pisama za mlade s ciljem poticanja umijeća pisanja i promicanje međunarodnog prijateljstva.

U BiH natjecanje zajednički organiziraju tri poštanska operatora – Hrvatska pošta Mostar, BH Pošta i Pošte Srpske. Pismo koje stručni žiri odabere kao najljepše predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na ovogodišnjem natjecanju.

Vrijedne nagrade mogu osvojiti mladi ljudi od 9 do 15 godina starosti koji napišu pismo na temu „Napiši pismo članu obitelji o svom iskustvu s Covidom 19“ i pošalju ga na adresu jednoga od tri bh. poštanska operatora.

Originalni rad može sadržavati od 500 do 1000 riječi i mora biti u obliku pisma. Troje prvoplasiranih učenika bit će nagrađeni mobilnim telefonima i novčanim nagradama (300, 200 i 100 KM) kao i njihovi nastavnici materinskog jezika (100 KM).

Za posebne pohvale i nagrade stručni žiri će izabrati još 8 radova, a njihove autore očekuju prigodni pokloni iznenađenja.

Hrvatska pošta Mostar posebno će nagraditi prigodnim darom (u protuvrijednosti 300 KM) školu iz koje na adresu HP Mostar stigne najljepše pismo.

Natjecanje je otvoreno do 11. travnja 2021. godine. Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/445-092.

Propozicije natjecanja se nalaze na službenoj web stranici Hrvatske pošte Mostar www.post.ba.