Home Društvo Nina Badrić: Sve mi je izglednija ona ideja o kopanju krompira…

Nina Badrić: Sve mi je izglednija ona ideja o kopanju krompira…

SHARE

Pjevačica Nina Badrić (48) je na društvenoj mreži obilježila godinu dana otkako ne radi. Objavila je fotografiju na kojoj pozira s buketom cvijeća i poželjela si sretnu ‘godišnjicu prisilnog godišnjeg odmora’ te označila da je u ‘Nigdjezemskoj’.

– Nove pjesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali glazba i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih prijedloga za posao samo dajte najte se štedjeti), a do tada mogu picnuti frizuru pa da barem na Instagramu izgleda da je sve super cool. Pozdrav uz pjesmu ‘Radnička odmara se klasa, plavi se Jadran talasa’ – komentirala je Badrić.

 

Kada je u srpnju 2020. spomenula kopanje krompira i na društvenim mrežama se oglasila videoporukom kojom je zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi, podigla je popriličnu ‘prašinu’ u medijima. Neki od njezinih pratitelja i kolega su je podržali, dok je od drugih dobila oštre kritike.

– Evo, za nekoliko dana vadimo krompir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje – stoji u ciničnoj objavi anonimne gospođe na društvenim mrežama.

Badrić se osvrnula na taj komentar pa se tada oglasila na društvenim mrežama.

– Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom je poraz ljudskosti. Ravno do dna – napisala je Nina kao odgovor gospođi.