Home Crna kronika Pijan za volanom naletio na dva dječaka na zebri

Pijan za volanom naletio na dva dječaka na zebri

SHARE

Vozač je u alkoholiziranom stanju, s 2,06 promila u krvi, autom zagrebačkih registracija u subotu navečer na zebri naletio na dva dječaka koja su prelazila cestu. Oba su dječaka teško ozlijeđena i nalaze se u bolnici.

Kako je za DNEVNIK.hr potvrdila zagrebačka policija, vozač Škode Octavie zagrebačkih registarskih oznaka, bio je pijan kada je došlo do nesreće u subotu oko 18:45 u Ulici Antuna Šoljana, u zagrebačkom kvartu Špansko. Vozač je isprva pobjegao i nije pružio pomoć dječacima, ali se kasnije vratio. Kada se vratio na mjesto nesreće uhićen je, a danas slijedi istraživanje.

Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj kazao  je da je jedan dječak zadobio teže ozljede glave te upravo slijedi kontrolna CT obrada pacijenta.

Dječak je završio na jedinici intenzivne njege, intubiran je i na na mehaničkoj ventilaciji te mu je neurokirurškim zahvatom implantiran senzor intrakranijskog tlaka.

Drugi pacijent je zadobio blaže ozljede glave i u dobrom je kliničkom stanju te se planira premještaj na redovni bolnički odjel nakon kontrole tijekom dana.