Home Vijesti Trnskog ‘Schumachera’ otkrile kamere video nadzora, vozio čak 200 na sat

Trnskog ‘Schumachera’ otkrile kamere video nadzora, vozio čak 200 na sat

SHARE

Policijski službenici PU Široki Brijeg došli su u ponedjeljak, 22. ožujka, do saznanja da je nepoznati počinitelj, 21. ožujka 2020. godine oko 22:00 sata, upravljao motornim vozilom koje se kretalo magistralnom cestom M-6.1 kroz naselje Trn brzinom višestruko većom od dopuštene, te je vožnju snimao mobilnim telefonom, a snimku vožnje je objavio na društvenim mrežama.

Iako policija nije objavila brzinu kojom je ”letio”, na snimci se vidi da je u jednom trenutku iznosila čak 200 km/h, a snimljena je vožnja od kružnog toka u Klancu pa Trnskom cestom do Visoke Glavice.

Operativnim radom na terenu kao i pregledom kamera video nadzora policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da je vozilo sa snimke Volkswagen Passat, bh. registracijskih oznaka, te su došli do saznanja da je vozilom upravljao J.S. (23) sa šireg područja Širokog Brijega.

U ponedjeljak poslijepodne J.S. (23) je pozvan u službene prostorije PU Široki Brijeg te je saslušan na gore navedene okolnosti, nakon čega je napustio prostorije Policijske uprave.

Nakon kompletiranja predmeta PU Široki Brijeg protiv J.S. (23) će poduzeti zakonom propisane mjere i radnje, objavljeno je na službenoj stranici MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.