Home Vijesti Slučajevi X objavili snimku policijske potjere za mladićem u Mostaru

Slučajevi X objavili snimku policijske potjere za mladićem u Mostaru [VIDEO]

SHARE
Ekipa “Slučajeva X” protekle subote u večernjim satima snimala je emisiju u Mostaru.

Tada se dogodila policijska intervencija koja je izazvala veliku pažnju javnosti, a koja je, već sada, predmet istrage.

Naime, te noći policijska ophodnja u jednoj od ulica primijetila je nepoznatu mušku osobu koja je držala nepoznat “predmet” u ruci, te se dala u bijeg kada je prijetila policiju. Tada je krenula potjera za nepoznatim muškarcem koji je bježao između zgrada.

U potjeru se uključilo više ophodnja. Jedan od policajaca je tijekom potjere pao, pocijepao službene pantalone te zadobio ozljede na rukama.

Nakon određenog vremena ispred ulaza jedne zgrade čulo se da je policija zatekla nepoznatog muškarca koji je, kako su mu kasnije policajci priopćili, odgovarao opisu, te se snimatelj Hayata, koji je bio prilično udaljen od te lokacije, zaputio prema tom ulazu.

Snimatelj je došao na lokaciju, nakon nastanka spornog snimka s nadzorne kamere što se vidi i na našem snimku. Dakle, kada je policija rekla muškarcu da ustane i kada su ga proveli do službenog kombija. Je li to N.N. osoba koja je bježala policiji ili ne, to će utvrditi istraga, a u videu pogledajte intervenciju policije koju su naše kamere zabilježile, priopćili su s Hayata.