Home Zanimljivosti Vlasnik mesnice u BiH radniku poklonio auto: “Za 25 godina truda i...

Vlasnik mesnice u BiH radniku poklonio auto: “Za 25 godina truda i zalaganja”

SHARE

Mirza Brajlović, direktor jedne mesnice u Tuzli, odlučio je svog dugogodišnjeg zaposlenika Rasudina Muhića nagraditi poklonom. Za trud i zalaganje u firmi poklonio mu je automobil Golf V.

“Za 25 godina truda i nesebičnog zalaganja u firmi. U znak zahvalnosti našem vrijednom Rasudinu od direktora Mirze”, stoji u poruci za radnika.

“Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice Brajlović Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović”, stoji uz fotografije objavljene na Facebook stranici mesnice.

Ova je gesta izazvala veliko oduševljenje te su u komentarima mnogi ostavili lijepe želje.

“Imao ako bog da još ovoliko, svaka čast”, “Svaka čast gospodine malo je takvih Allah ti podario svako dobro”, “Treba znati cijeniti”, “Ovako ti je kad gazda cijeni radnika , svaka cast za gazdu”, “Ako je to istina da nije samo slikanje svaka čast ti si unikat”, nizali su se komentari.