Home zabava Antonija Čerkez otkrila bez čega ne može u životu, ‘imam ih barem...

Antonija Čerkez otkrila bez čega ne može u životu, ‘imam ih barem 50 doma’

SHARE
”Mrzim vidjeti na curi ispucale, dehidrirane usne. Imam fobiju od toga”, kaže.
Širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez gostujući u emisiji Imperia TV-a, otkrila je kojih je to 10 stvar bez kojih ne može zamisliti dan.
‘Prva stvar bez koje ne mogu je mobitel – s njim živim, budim se, spavam. Jedna ovisnost kao kod većine od nas”, kazala je pjevačica. Potom je rekla kako ne može ni bez kikiriki maslaca, kojega jede svako jutro.
Dan ne može zamisliti ni bez labela. ”Mrzim vidjeti na curi ispucale, dehidrirane usne. Imam fobiju od toga”, kaže.
Svoj život ne može zamisliti i bez laptopa. ”Ova ljubav nastala je kada sam krenula na fakultet, kada je nas pet cura živjelo u istom stanu i bilo je nemoguće doći do televizora. Tada sam otkrila online gledanje filmova i od tada konstantno…”, rekla je i dodala kako je magistrirala informatiku ”pa je uvijek nešto bilo vezano za rad na računalu”.
Antonija je otkrila kako ne može otići u trgovinu, a da se ne namiriše. ”Imam barem 50 kući mirisa kući – skupljam ih”.
Ne može ni bez Harry Potter pidžame. Kaže kako je zaluđena tim likom i filmom i čim dođe kući oblači pidžamu.
Kaže kako ne može ni bez gumice za kosu. ”Ja ako odem negdje i nemam gumicu za kosu, ja sam luda. Uvijek moram imati jednu sa sobom da zavežem ovu grivu”, rekla je. Ali ne funkcionira, ni bez slušalica. ”Treniram, puno trčim i što god da radim volim da su mi tu, ako trebam nešto poslušati od nove glazbe”. Iz kuće ne može izaći ni bez pudera za satiranje – ”ne volim da sjajim”.
Za kraj, otkrila je bez čega to ne može već osam godina.
”Zadnja stvar bez koje ne mogu zadnjih osam godina je moj mikrofon – to je moja ljubav, a od toga i živim”, rekla je za Imperia TV Antonija Čerkez. Podsjećamo, Antonija je postala javnosti poznatija kada je u suradnji s producentom Banetom Opačićem objavila pjesmu Ironija, koja danas broji preko milijun pregleda na YouTubeu.