Home Šport Karačić pred Borac: “Igramo dobro, ali ne osvajamo bodove”

Karačić pred Borac: “Igramo dobro, ali ne osvajamo bodove”

SHARE
Karačić pred Borac: “Igramo dobro, ali ne osvajamo bodove”
Momčad NK Široki Brijeg u nedjelju u 19 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci očekuje derbi protiv zahuktalog Borca. I dok domaći imaju osam pobjeda u nizu, Široki već tri kola ne zna za pobjedu.
“Treba biti optimističan pred ovaj derbi. Mi jesmo u krizi rezultata, ali naše prezentacije me drže pozitivnim. Nitko nas nije nadigrao. Igramo dobro, a ne osvajamo bodove”, izjavio je trener Toni Karačić na konferenciji za novinare.
U derbiju u Banja Luci očekuje hrabru igru i veliku borbu svoje momčadi za bod(ove) protiv izravnog konkurenta u vrhu.
“Igramo protiv izravnih suparnika u borbi za nastup u Europi. Koliko je teško nama, tako će biti i njima. Zapravo, bit će borba do samoga kraja. Očekuje nas teška utakmica, ali idemo se potući i pokazati naš karakter”,dodao je Karačić.
I kapetan Bože Musa ističe kako je svaka sljedeća utakmica od velikoga značaja. “Ne možemo biti zadovoljni jednim bodom iz posljednje tri utakmice. Momčad dobro radi i motiva sigurno neće nedostajati. Imali smo zajedničke razgovore. Znamo da nas očekuje neugodan i motiviran suparnik, ali isto tako znamo da do kraja nema laganih utakmica. Spremni smo za borbu”, istaknuo je Musa. Na pitanje novinara kapetan se osvrnuo i na nekadašnjeg dugogodišnjeg kapetana Dine Ćorića koji će prvi put nastupiti protiv momčadi s Pecare.
“O Dini ne treba trošiti riječi. On je dijete našega kluba i njegove kvalitete su nam poznate. Ipak, Borac nije samo Dino Ćorić, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, ali možemo s njima igrati i nadigravati se”, dodao je Musa, prenosi službena klupska stranica
Za derbi u Banja Luci ne konkuriraju kartonirani Zvonimir Begić i Tomislav Čuljak te ozlijeđeni Teo Herceg.