Home Crna kronika Premlatili maloljetnika u Zadru. Svjedok tvrdi: Četvorica su ga tukla, udarali su...

Premlatili maloljetnika u Zadru. Svjedok tvrdi: Četvorica su ga tukla, udarali su ga bokserom

SHARE

Nekoliko ljudi sinoć je brutalno premlatilo maloljetnog mladića u zadarskoj Ulici bana Josipa Jelačića.

– U 20.15 sati dobili smo dojavu građana o fizičkom napadu. Na teren su izašli policijski službenici te djelatnici Hitne koji su ozlijeđenog mladića prevezli u zadarsku Opću bolnicu – kratko su nam potvrdili događaj u zadarskoj policiji i naglasili da je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku, a ozljede mladića će se naknadno utvrditi. Nisu nam mogli potvrditi ni o koliko napadača je riječ, samo su kazali kako se radi o više ljudi.

Kako je za zadarski.hr ispričao očevidac, dok je prolazio autom primijetio je kako skupina mladića udara maloljetnika, koji je, prema njegovim riječima, imao oko 15 godina i oko 40 kilograma, a četiri napadača su bili stariji i fizički nadmoćniji.

– Počeo sam vikati na njih. Kad su me ugledali, razbježali su se, a jedan mladić je ostao nepomično ležati na tlu – ispričao je.

Navodno je jedan od napadača nesretnog mladića nekoliko puta udario bokserom u glavu. Maloljetnik je, kako piše zadarski.hr, nepomično ležao na cesti do dolaska Hitne, ali je bio pri svijesti.

– Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Gledam i ne vjeruje da je to moguće u našem gradu. Takvo nasilje, takva okrutnost, a oni su djeca. Zašto se to događa – pita se muškarac koji je rekao da mu je dječak ispričao i da su mu isti momci već prijetili.

Jedan od prolaznika pozvao je policiju, koja je brzo stigla, a čim su došli liječnici, stavili su ovratnik i prebacili ga na nosila kako bi ga odvezli u bolnicu.

– Zašto su mu prijetili, zašto su ga tako krvnički pretukli, ne znam, ali dječak se nije mogao pomaknuti. Ležao je nepomično, boljela su ga leđa – ispričao je svjedok koji je pogođen napadom rekao da ne može vjerovati da se ovo događa u Zadru.

– Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano – rekao je.

Izvor:Pogled.ba