Home Vijesti Oglasila se tvrtka iz BiH u kojoj je tragično stradao radnik

Oglasila se tvrtka iz BiH u kojoj je tragično stradao radnik

SHARE

Nakon sinoćnje tragedije odnosno pogibije jednog radnika, iz novotravničke firme ADK jutros su se oglasili sljedećim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Uprava firme ADK d.o.o. Novi Travnik na adresi Mehmeda Spahe 1, izražava najdublju sućut obitelji pokojnog Igora Gele, koji je u petak, tijekom obavljanja svojih redovnih radnih zadataka, uslijed nesreće izazvane nesretnim okolnostima, zadobio po život opasne ozljede i nažalost preminuo.

Ne postoje riječi kojima možemo izraziti žaljenje za nesrećom koja se dogodila i tugu zbog gubitka radnika koji je u našoj firmi proveo nešto više od 6 godina i za kojega smo imali samo riječi hvale jer je bio vrijedan, odgovoran radnik i zaista dobar čovjek.

Iako smo se uvijek trudili osigurati sve moguće mjere zaštite vođeni načelom da je sigurnost radnika na prvom mjestu, ipak smo svjesni opasnosti i realne mogućnosti da do nesreće u svakom poslu uvijek može doći.

Ipak, od saznanja za nemili događaj, bili smo na raspolaganju svim istražnim organima i tako će biti i do kraja istrage odnosno utvrđivanje krajnjih okolnosti i eventualne odgovornosti.

Još važnije, odlučni smo pružiti svaku vrstu pomoći i potpore obitelji pokojnika, prije svega supruzi i djeci. Pokojni Igor je ostavio neizbrisiv trag u našoj firmi a svima nama koji smo ga poznavali i radili s njim, ostat će vječno u sjećanju!

Još jednom, iskrene sućuti obitelji i prijateljima“ stoji u reakciji.

Podsjećamo, jučer oko 18:30 policiji je prijavljeno da je došlo do tjelesnih povreda jednog od radnika koji je od istih i preminuo. Iz MUP-a su kazali da policijski službenici u suradnji s nadležnim Tužiteljstvom vrše sve potrebne radnje glede rasvjetljavanja ovog slučaja.

Izvor:Bild.ba