Home Crna kronika Uhićen policijski službenik zbog distribucije narkotika

Uhićen policijski službenik zbog distribucije narkotika

SHARE

Pripadnici Agencije za istragu i zaštitu – SIPA po nalogu Tužiteljstva Unsko-sanske županije (USŽ) uhitili su policijskog službenika, koji se sumnjiči za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

“Policijski službenik – samostalni istražitelj Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanske županije (MUP-a USŽ) inicijala A.K. lišen je slobode po nalogu Županijskog tužiteljstva USŽ zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. U prethodnom periodu provođene su posebne istražne radnje temeljem kojih je dokumentirano da se ovaj samostalni istražitelj inače bavi distribucijom narkotičkih sredstava, a prilikom pretresa kod njega je pronađena veća količina narkotika”, izjavila je Senka Delić iz Županijskog tužiteljstva Unsko-sanske županije.

Potvrđeno je i kako će osumnjičena osoba nakon kriminalističke obrade biti predano Županijskom tužiteljstvu USŽ, kada će postupajući tužitelj nadležnom sudu podnijeti prijedlog o određivanju pritvora.

Izvor:Pogled.ba