Home Društvo Ljubuški outdoor festival – sudjelujte u trčanju, biciklizmu i paraglidingu

Ljubuški outdoor festival – sudjelujte u trčanju, biciklizmu i paraglidingu

SHARE

Prijave i kotizacije za discipline na prvom LJOF-u traju još 10 dana. Požurite i osigurajte sebi nastup u jednoj od disciplina u trčanju, biciklizmu i paraglidingu. Polumaraton ”DVA SLAPA” je utrka za one malo spremnije koja sa svojih 21,1km spaja dva prekrasna vodopada Koćušu i Kravicu. Utrka od 10,4km ”SKUNASTICUS” kreće od rimskog vojnog logora Gračine i završava također kod vodopada Kravica.

Utrka ”KIDS RUN” od 1km održat će se kod vodopada Kravica koju smo pripremili za najmlađe natjecatelje. Za one privrženije biciklizmu pripremili smo dvije utrke: utrku ‘MARA’ koja ide laganim terenom između vodopada Koćuša i Kravica, te utrku ‘STIPE’;
‘STIPE’ je zahtjevniji i predviđen je za iskusne bicikliste koji vole vožnju s više izazova i uzbuđenja, ide težim brdskim terenima s većim usponima te završava kod Kravice.
Bicklističke utrke se održavaju 30. svibnja.
Još veću razinu adrenalina donosi paragliding natjecanje u preciznom slijetanju ”KOSAČA”. 29. svibnja ćete moći uživati u pogledu na ljubuško nebo prepuno paragliding natjecatelja koji će polijetati sa uzletišta pokraj kule Herceg Stjepana Kosače te slijetati na uređeno sletište na ljubuškom polju.
Zadnji vikend u mjesecu svibnju odlučite učiniti jedan veliki korak za svoj rast i ostvarivanje svojih potencijala i svakako ga rezervirajte za LJOF. Posjetite festival, odaberite za sebe jednu od ponuđenih aktivnosti i provedite nezaboravan vikend prepun adrenalina, zabave i pozitivne energije.
Prijavite se na www.ljof.ba, priopćili su organizatori.