Home BiH Raiffeisen banka i VISA organiziraju natječaj za pravne osobe iz BiH

Raiffeisen banka i VISA organiziraju natječaj za pravne osobe iz BiH

SHARE

Nagradni natječaj koji organiziraju Raiffeisen banka i VISA u svrhu promocije, podrške i poticanja razvoja online poslovanja pravnih osoba u Bosni i Hercegovini.  Sva pravna lica registrirana na području Bosne i Hercegovine, a koja posjeduju vlastiti web shop, pozivaju se da do 18.06.2021. pošalju prijavu za nagradni natječaj u kojem će 30 kompanija osvojiti besplatnu e-pay integraciju online trgovine uz uključeno jednogodišnje održavanje i druge pogodnosti.

Svakog tjedna će biti izabrano po pet kompanija koje imaju najveći potencijal za e-pay prema procjeni stručne komisije.

“Digitalna transformacija mijenja način poslovanja, kreira nove mogućnosti i nove oblike interakcije s kupcima. Kako bismo našim klijentima pružili podršku za dalji razvoj online nastupa i prodaje, organizirali smo nagradni konkurs na koji se mogu prijaviti pravna lica registrirana na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja posjeduju online prodavnicu. Klijenti imaju mogućnost da osvoje besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje”, priopćeno je iz Raiffeisen banke.

“Uspostavljanje kvalitetnog digitalnog prisustva i formiranje online kanala prodaje su od presudnog značaja za upravljanje biznisom koji ide ukorak s vremenom, prati sve veće interesiranje potrošača za online kupovinom, ali je i u prilici da osigura kontinuitet poslovanja i u izvanrednim okolnostima poput pandemije. Kompanija Visa je izuzetno posvećena pružanju podrške poduzećima u namjeri da im pomogne da kroz ostvarenje punog digitalnog potencijala pronađu nove kategorije kupaca i ostvare dobre poslovne rezultate usprkos pandemiji. U tom smislu, s velikim zadovoljstvom podržavamo ovu inicijativu Raiffeisen banke i spremni smo da vlastita znanja i resurse upotrijebimo za digitalizaciju prodaje kod 30 najsretnijih kompanija”, izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Europu.

Pravila o natječaju su dostupna OVDJE.

Prijaviti se možete putem LINKA.