Home Politika Izabrano novo vodstvo ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ

Izabrano novo vodstvo ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ

SHARE

Na sinoć održanoj izbornoj skupštini Mladeži ŽO HDZ-a BiH hercegovačko-neretvanske županije koja je održana u Domu HDZ-a BiH u Mostaru uz reduciranom broju izaslanika izabrano je novo vodstvo Mladeži ŽO HDZ-a BiH HNŽ na mandatno razdoblje 2021.-2023.  Razlog reduciranog broja izaslanika je zbog nepovoljne epidemiološke situacije i naputaka Stožera ministarstva zdravstva HNŽ-a u cilju sprječavanja širenja infekcije Covid-19 među pučanstvom, kao i zaštite osobnog zdravlja i javnog zdravlja pučanstva.

Na izbornoj skupštini kao gosti prisustvovali su predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ Stjepan Bošković i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić, koji su se kratko obratili prisutnim izaslanicima.

U novi saziv ŽO Mladeži jednoglasno su izabrani:

GO MOSTAR:

GORAN BOŠNJAK

BORIS ROZIĆ

DORIS ČULJAK

ZORAN ŽARIĆ

OO STOLAC:

MARIO MARIJANOVIĆ

VINKO BOŠKOVIĆ

LJLJANA PERIĆ

OO ČITLUK:

TOMISLAV GLAMUZINA

DRAGO PEHAR

MARKO PERVAN

OO RAMA:

HRVOJE ŠIMUNOVIĆ

IVANA KOLAKUŠIĆ

IVAN TADIĆ

OO ČAPLJINA:

STANKO MARIĆ

IVNA ŠIMUNOVIĆ

MARIO JURICA

OO NEUM:

MARIJA MATUŠKO

MARIN RAIČ

OO JABLANICA:

TOMISLAV BRADARIĆ

OO RAVNO:

ANTO MIŠIĆ

OO KONJIC:

RENATO ZOVKO

Nakon izborne skupštine održana je prva konstituirajuća sjednica na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran Drago Pehar.

Novi predsjednik zahvalio se svim članovima ŽO na podršci istaknuvši da će Mladež HNŽ-a  i dalje nastaviti u zajedništvu djelovati i boriti se za veća prava i zatupljenost mladih u političkom životu kako u HNŽ tako i na svim drugim razinama.

Izvor:Pogled.ba