Home Šport Karačić i Obšivač: Moramo pobjeđivati sve do kraja

Karačić i Obšivač: Moramo pobjeđivati sve do kraja

SHARE
U 31. kolu Premijer lige BiH NK Široki Brijeg ide na gostovanje kod FK Sloboda. Utakmica na Tušnju na rasporedu je u nedjelju, 16. svibnja u 17 sati i tim je povodom u petak u press salonu na Pecari održana konferencija za medije.

Iako smo, iskreno govoreći, mogli i trebali mnogo kvalitetnije riješiti utakmicu protiv Tuzle, htijenje i želja igrača su bili na visokom razini.

I dalje sami upravljamo svojim sudbinom. Uvjeren sam kako će momci postaviti pobjednički gard i tako nastupiti do kraja, riječi su kojima je trener Toni Karačić započeo najavu utakmice protiv drugog tuzlanskog premijerligaša.

Očekuje nas nezgodna utakmica protiv protivnika koji dolaskom novoga trenera igra kvalitetniji nogomet i koji iza sebe ima niz od nekoliko pozitivnih rezultata kojima su uplovili u mirnu luku. Rasterećeniji su i organizirano djeluju prema naprijed. Ipak, znamo što nam je činiti. Moramo pobjeđivati sve do kraja, dodao je Karačić.

I jedan od najiskusnijih u redovima Širokog Brijega branič Jure Obšivač smatra kako će gostovanje na Tušnju bili neugodno.

Cilj je izboriti Europu i sve ćemo napraviti da to ostvarimo. Dat ćemo svoj maksimum, dobra smo klapa i iz toga može proizaći naša snaga potrebna za ostvarenje zacrtanog cilja, smatra Obšivač.

Iako je domaća momčad ranijim osiguravanjem ostanka u ligi rasterećena za ovu utakmicu, Obšivač dodaje kako se momčad s Pecare treba bazirati samo na sebe i tražiti pobjedu.

Za utakmicu na Tušnju Toni Karačić neće moći računati na suspendirane Božu Musu i Miju Šabića, ozlijeđenog Tea Hercega, a pod velikim upitnikom je i nastup viroznog Kristijana Medića.

Dosta smo potrošeni i pokušat ćemo neke igrače malo izrotirati, a imamo i nekoliko igrača koji se žale na lakše ozljede. Nakon analize protivnika i današnjeg treninga imat ću jasniju sliku po pitanju igračkog kadra za ovu utakmicu, naglasio je Karačić.

Utakmicu na Tušnju sudit će Miloš Gigović iz Gradiške i za istu nije osiguran televizijski prijenos.

IZVOR: Jabuka.tv